Geniet van extra buitenruimte door de aanleg van een dakterras

Home » Geniet van extra buitenruimte door de aanleg van een dakterras
Stoneroof is gespecialiseerd in de aanleg van een dakterras, al dan niet met bijhorend groendak.

Het aanleggen van een dakterras kan de waarde en leefbaarheid van uw vastgoed aanzienlijk verhogen. Stoneroof, een dochteronderneming van Naturoof en deel van Natugroup, is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van hoogwaardige dakterrassen. Hieronder vindt u alles wat u moet weten over de aanleg van een dakterras door Stoneroof.

Waarom Stoneroof kiezen voor uw dakterras?

 • Expertise en kwaliteit: Stoneroof zet zijn jarenlange ervaring en technische expertise in om elk project met de grootste zorg uit te voeren. Of het nu gaat om residentiële of commerciële panden, groot of klein, Stoneroof garandeert een professionele aanpak met aandacht voor detail.
 • Materialen van hoge kwaliteit: bij de aanleg van dakterrassen kiest Stoneroof voor duurzame materialen die esthetisch aantrekkelijk en functioneel zijn. Van betontegels tot keramische tegels op kiftlaag, elk materiaal wordt geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid.
 • Samenwerking: bent u zelf verantwoordelijk voor een bouw- of renovatieproject, bijvoorbeeld als bouwheer of architect? Dan zorgt Stoneroof als onderaannemer voor volledige ontzorging voor het dakterras.
 • Combinatie met groendak: niet alleen voor de aanleg van uw dakterras kan u bij Stoneroof terecht. Door de sterke samenwerking binnen Naturoof kan u ook voor een stijlvolle combinatie van groendak en dakterras gaan.
 • Aangepaste oplossingen: elk dakterras is uniek. Stoneroof biedt daarom op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en de architectonische kenmerken van uw gebouw.

Hoe gaat de aanleg van een dakterras in zijn werk?

 • Initiële consultatie: een project begint altijd met een grondige bespreking van uw wensen en de mogelijkheden. Hierbij worden de afmetingen, het gewenste ontwerp en de functionaliteit van het dakterras besproken. Dit vormt de basis van de samenwerking.
 • Ontwerp en planning: na de initiële consultatie werkt een team van deskundigen een gedetailleerd plan uit. Dit omvat de keuze van materialen, de indeling van het terras en alle technische aspecten zoals waterafvoer en belasting. Ook professionals, zoals bouwbedrijven of architecten, kunnen in deze fase op onze ondersteuning rekenen.
 • Uitvoering en afwerking: met respect voor uw planning en eigendom, voert Stoneroof de werkzaamheden uit met minimale overlast. Naast de constructie zorgt Stoneroof ook voor een perfecte afwerking, zodat uw dakterras er prachtig uitziet en functioneel is.

De voordelen van een dakterras

 • Extra ruimte: een dakterras biedt extra buitenruimte die anders ongebruikt blijft. Het is de perfecte plek voor ontspanning, sociale bijeenkomsten of zelfs als tuin. De mogelijkheden zijn dan ook quasi eindeloos!
 • Verhoogde waarde: een goed ontworpen dakterras kan de marktwaarde van uw vastgoed verhogen, waardoor het een aantrekkelijke investering is voor eigenaars.
 • Duurzaamheid: met de juiste materialen en ontwerp kan een dakterras bijdragen aan de duurzaamheid van uw gebouw, door onder andere isolatie en de opvang van regenwater.

Voor meer informatie over de aanleg van een dakterras en om een gratis offerte aan te vragen, kan u uiteraard steeds vrijblijvend contact opnemen. Wij helpen u graag verder om uw droom over een prachtig dakterras werkelijkheid te maken.

We would love to
stone your roof

Wij maken vrijblijvend
een offerte op.

Bij Stoneroof kan u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw groendak of daktuin.

Gratis
offerte

Kwadestraat 185,
8800 Roeselare

info@stoneroof.be
+32 478 95 56 82

BTW-nummer:
BE 0772 902 334

Dakterrassen

Dakterrassen op tegeldragers

Dakterrassen op kiftlaag

Betontegels vs. Keramische tegels

Grinddaken

Functioneel als windstabiele ballastlaag

Esthetisch en akoestisch

Verschillende types grind