Dakterras Antwerpen

Home » Regio's » Dakterras Antwerpen
Dakterras Antwerpen

Wilt u een eigen dakterras in Antwerpen? Bij Stoneroof bent u aan het juiste adres. Als specialist in het aanleggen van grinddaken en dakterrassen, hebben wij meerdere vestigingen door heel Vlaanderen.

Onbeperkte mogelijkheden voor uw dakterras in Antwerpen

Met een dakterras op uw woning of bedrijfsgebouw kunt u de beschikbare ruimte aanzienlijk vergroten. Daarnaast biedt een dakterras niet alleen praktische voordelen, maar ook esthetische en ecologische pluspunten. Een betegeld dakterras van Stoneroof ziet er zeer uitnodigend uit, verhoogt de isolatiewaarde en zorgt voor een betere opvang van regenwater. Er zijn nog tal van andere voordelen.

Hoe u uw dakterras in Antwerpen gebruikt, is volledig aan u. U kunt de ruimte benutten voor meetings in de frisse buitenlucht, het omtoveren tot een gezellige plek voor uw middagpauzes, of er gewoon heerlijk relaxen in een hangmat. Alles is mogelijk! Bovendien is Stoneroof gespecialiseerd in het combineren van dakterrassen met groendaken dankzij onze nauwe samenwerking met zusterbedrijf Naturoof. Zo kunt u zelfs een volwaardige tuin op het dak creëren.

Hoe ziet een samenwerking met Stoneroof eruit?

Een samenwerking met Stoneroof voor uw dakterras in Antwerpen bestaat altijd uit drie duidelijke stappen. Eerst vindt er een verkennende consultatie plaats om uw specifieke wensen en de mogelijkheden ter plaatse te bespreken. Hierbij komen afmetingen, ontwerp en de uiteindelijke functie van het dakterras aan bod.

In de tweede stap gaan we aan de slag met het ontwerp en de planning. Onze vakmensen maken een gedetailleerd plan, waarbij rekening wordt gehouden met technische aspecten zoals belasting en waterafvoer. Deze ondersteuning bieden we ook aan andere professionals, zoals aannemers en architecten.

Als alle voorbereidingen getroffen zijn, starten we met de uitvoering van de werkzaamheden. Stoneroof zorgt voor een feilloze installatie met minimale overlast voor de omgeving. Uiteindelijk kunt u genieten van een functioneel en prachtig dakterras in Antwerpen.

Neem nu contact op voor uw dakterras in Antwerpen

Bent u overtuigd van de voordelen van een dakterras en de service van Stoneroof? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden op uw eigen dak? Onze experts staan klaar voor een vrijblijvende kennismaking en adviseren u graag. Wij bieden flexibele oplossingen voor zowel residentiële als commerciële panden, van kleine oppervlakken tot grootschalige complexen.

Voor ons team is uw dakterras in Antwerpen altijd uniek. Wij leveren maatwerk dat perfect aansluit op uw wensen. Of het nu gaat om dakterrassen op tegeldragers, een kiftlaag, of een keuze tussen betontegels, keramische tegels en diverse soorten grind. De aanleg van een dakterras is een vak apart dat onze medewerkers perfect beheersen. Die expertise delen we graag met u. Tot binnenkort?

We would love to
stone your roof

Wij maken vrijblijvend
een offerte op.

Bij Stoneroof kan u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw groendak of daktuin.

Gratis
offerte

Kwadestraat 185,
8800 Roeselare

info@stoneroof.be
+32 478 95 56 82

BTW-nummer:
BE 0772 902 334

Dakterrassen

Dakterrassen op tegeldragers

Dakterrassen op kiftlaag

Betontegels vs. Keramische tegels

Grinddaken

Functioneel als windstabiele ballastlaag

Esthetisch en akoestisch

Verschillende types grind