Dakterras Brugge

Home » Regio's » Dakterras Brugge
Dakterras Brugge

Wilt u uw eigen dakterras in Brugge? Bij Stoneroof zit u helemaal goed. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van grinddaken en dakterrassen, met vestigingen verspreid over heel Vlaanderen.

Onbeperkte mogelijkheden voor uw dakterras in Brugge

Een dakterras bovenop uw woning of bedrijfsgebouw maakt de beschikbare oppervlakte aanzienlijk groter. Dit is niet alleen een praktische ingreep, maar biedt ook esthetische en ecologische voordelen. Een betegeld dakterras van Stoneroof is niet alleen uiterst gezellig, maar draagt ook bij aan de isolatiewaarde en de opvang van regenwater. En de voordelen gaan verder.

Waarvoor u uw dakterras in Brugge wilt gebruiken, bepaalt u helemaal zelf. Gebruik de ruimte voor vergaderingen in de frisse buitenlucht, maak er een gezellige locatie van voor uw lunchpauzes, of geniet er gewoon lekker ontspannen in een hangmat. Alles kan! Bovendien is Stoneroof gespecialiseerd in het combineren van een dakterras met een groendak, dankzij onze nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Naturoof. Zo creëert u op uw dak zelfs een volwaardige tuin.

Hoe verloopt een samenwerking met Stoneroof?

Een samenwerking met Stoneroof voor uw dakterras in Brugge verloopt altijd in drie duidelijke stappen. We beginnen met een verkennende consultatie waarin we uw wensen en de mogelijkheden ter plaatse bespreken. Hierbij komen de afmetingen, het gewenste ontwerp en de uiteindelijke functie van het dakterras aan bod.

Vervolgens starten we met het ontwerp en de planning. Onze vakmannen maken een gedetailleerd plan voor uw dakterras in Brugge, waarbij alle technische aspecten, zoals belasting en waterafvoer, worden gerespecteerd. Deze ondersteuning bieden wij ook aan andere professionals zoals aannemers en architecten.

Zodra alle voorbereidingen zijn getroffen, gaan we over tot de uitvoering van de werkzaamheden. Stoneroof zorgt voor een vlekkeloze installatie met minimale overlast voor de omgeving. Daarna kunt u genieten van een functioneel én prachtig dakterras in Brugge.

Neem nu contact op voor uw dakterras in Brugge

Overtuigd van de voordelen van een dakterras en de service van Stoneroof? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dak? Onze experts staan altijd klaar voor een vrijblijvende kennismaking en adviseren u graag. Wij zijn flexibel en realiseren dakterrassen op zowel residentiële als commerciële panden, variërend van een beperkte oppervlakte tot grootschalige complexen.

Voor ons team is uw dakterras in Brugge altijd honderd procent uniek. Wij leveren maatwerk dat perfect op uw wensen is afgestemd. Wij maken dakterrassen op tegeldragers, op een kiftlaag, en bieden een keuze uit betontegels, keramische tegels en verschillende grindsoorten. De aanleg van een dakterras is een vak apart dat onze medewerkers perfect beheersen. Wij delen onze expertise graag met u. Tot binnenkort?

We would love to
stone your roof

Wij maken vrijblijvend
een offerte op.

Bij Stoneroof kan u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw groendak of daktuin.

Gratis
offerte

Kwadestraat 185,
8800 Roeselare

info@stoneroof.be
+32 478 95 56 82

BTW-nummer:
BE 0772 902 334

Dakterrassen

Dakterrassen op tegeldragers

Dakterrassen op kiftlaag

Betontegels vs. Keramische tegels

Grinddaken

Functioneel als windstabiele ballastlaag

Esthetisch en akoestisch

Verschillende types grind