Dakterras Brussel

Home » Regio's » Dakterras Brussel
Dakterras Brussel

Wilt u uw eigen dakterras in Brussel? Dan bent u bij Stoneroof aan het juiste adres. Wij zijn de specialist in het aanleggen van grinddaken en dakterrassen, met vestigingen door heel Vlaanderen.

Onbegrensde opties voor uw dakterras in Brussel

Een dakterras op uw woning of bedrijfspand kan de beschikbare ruimte aanzienlijk vergroten. Dit is niet alleen praktisch, maar biedt ook esthetische en ecologische voordelen. Een betegeld dakterras van Stoneroof ziet er uiterst gezellig uit, verhoogt de isolatiewaarde en zorgt voor betere opvang van regenwater.

Hoe u uw dakterras in Brussel wilt gebruiken, is volledig aan u. U kunt er meetings organiseren in de frisse buitenlucht, het omtoveren tot een gezellige locatie voor lunchpauzes of er gewoon heerlijk relaxen in een hangmat. Alles is mogelijk! Bovendien combineert Stoneroof, dankzij de samenwerking met ons zusterbedrijf Naturoof, een dakterras met een groendak. Zo creëert u zelfs een volwaardige tuin op uw dak.

Hoe verloopt een samenwerking met Stoneroof?

Een samenwerking met Stoneroof voor een dakterras in Brussel bestaat uit drie duidelijke stappen. We starten met een verkennende consultatie, waarin we uw specifieke wensen en de mogelijkheden ter plaatse verkennen. Afmetingen, het gewenste ontwerp en de uiteindelijke functie van het dakterras worden besproken.

Vervolgens gaan we over tot het ontwerp en de planning. Onze vakmensen maken een gedetailleerd plan voor uw dakterras in Brussel, met oog voor alle technische aspecten zoals belasting en waterafvoer. Deze ondersteuning bieden wij ook aan andere professionals, zoals aannemers en architecten.

Ten slotte voeren we de werkzaamheden uit. Stoneroof zorgt voor een feilloze installatie met minimale overlast voor de omgeving. Daarna kunt u genieten van een functioneel en prachtig dakterras in Brussel.

Neem direct contact op voor uw dakterras in Brussel

Overtuigd door de voordelen van een dakterras en de service van Stoneroof? Of wilt u meer weten over de specifieke mogelijkheden voor uw dak? Onze experts staan klaar voor een vrijblijvende kennismaking en adviseren u graag. Wij zijn flexibel en kunnen dakterrassen aanleggen op zowel residentiële als commerciële panden, van een beperkte tot grootschalige oppervlakte.

Voor ons is uw dakterras in Brussel uniek. Wij leveren maatwerk dat perfect aansluit op uw behoeften. Zo maken wij dakterrassen op tegeldragers, op een kiftlaag en bieden we keuze uit betontegels, keramische tegels en verschillende soorten grind. De aanleg van een dakterras is een vak apart, dat onze medewerkers volledig beheersen. Deze expertise delen we graag met u. Tot binnenkort?

We would love to
stone your roof

Wij maken vrijblijvend
een offerte op.

Bij Stoneroof kan u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw groendak of daktuin.

Gratis
offerte

Kwadestraat 185,
8800 Roeselare

info@stoneroof.be
+32 478 95 56 82

BTW-nummer:
BE 0772 902 334

Dakterrassen

Dakterrassen op tegeldragers

Dakterrassen op kiftlaag

Betontegels vs. Keramische tegels

Grinddaken

Functioneel als windstabiele ballastlaag

Esthetisch en akoestisch

Verschillende types grind