Dakterras Gent

Home » Regio's » Dakterras Gent
Dakterras Gent

Uw eigen dakterras in Gent? Bij Stoneroof bent u aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in het aanleggen van grinddaken en dakterrassen, met vestigingen door heel Vlaanderen.

Onbeperkte mogelijkheden voor uw dakterras in Gent

Een dakterras bovenop uw woning of bedrijfsgebouw kan de beschikbare oppervlakte aanzienlijk vergroten. Dit is niet alleen praktisch, maar biedt ook esthetische en ecologische voordelen. Een betegeld dakterras van Stoneroof ziet er gezellig uit, verhoogt de isolatiewaarde en zorgt voor betere opvang van regenwater. En dat is slechts het begin.

Hoe u uw dakterras in Gent wilt gebruiken, is geheel aan u. U kunt de ruimte benutten voor meetings in de frisse buitenlucht, een gezellige plek creëren voor uw middagpauzes, of gewoon heerlijk ontspannen in een hangmat. Alles is mogelijk! Bovendien is Stoneroof gespecialiseerd in de combinatie van een dakterras en een groendak, dankzij onze nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Naturoof. Zo kunt u zelfs een volwaardige tuin op uw dak realiseren.

Hoe verloopt een samenwerking met Stoneroof?

Een samenwerking met Stoneroof voor uw dakterras in Gent verloopt altijd in drie duidelijke stappen. Eerst starten we met een verkennende consultatie, waarin we uw specifieke wensen en de mogelijkheden ter plaatse in kaart brengen. Tijdens deze fase worden afmetingen, gewenst ontwerp en de uiteindelijke functie van het dakterras besproken.

Vervolgens gaan we over tot het ontwerp en de planning. Onze vakmannen maken een gedetailleerd plan voor uw dakterras in Gent, waarbij alle technische aspecten zoals belasting en waterafvoer in acht worden genomen. Deze ondersteuning bieden wij ook aan andere professionals, zoals aannemers of architecten.

Als de voorbereidingen zijn afgerond, beginnen we met de uitvoering van de werkzaamheden. Stoneroof zorgt voor een feilloze installatie met minimale overlast voor de omgeving. Daarna kunt u genieten van een functioneel én prachtig dakterras in Gent.

Neem nu contact op voor uw dakterras in Gent

Gecharmeerd door de voordelen van een dakterras en de service van Stoneroof? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor uw dak? Onze experts staan altijd klaar voor een vrijblijvende kennismaking en adviseren u met plezier. Wij zijn flexibel en verzorgen dakterrassen op zowel residentiële als commerciële panden, variërend van kleine tot grootschalige complexen.

Voor ons team is elk dakterras in Gent uniek. Wij leveren maatwerk dat perfect is afgestemd op uw behoeften. We maken dakterrassen op tegeldragers, op een kiftlaag, en bieden keuze uit betontegels, keramische tegels en verschillende soorten grind. De aanleg van een dakterras is een vak apart, en onze medewerkers beheersen dit perfect. Die expertise delen we graag met u. Tot binnenkort?

We would love to
stone your roof

Wij maken vrijblijvend
een offerte op.

Bij Stoneroof kan u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw groendak of daktuin.

Gratis
offerte

Kwadestraat 185,
8800 Roeselare

info@stoneroof.be
+32 478 95 56 82

BTW-nummer:
BE 0772 902 334

Dakterrassen

Dakterrassen op tegeldragers

Dakterrassen op kiftlaag

Betontegels vs. Keramische tegels

Grinddaken

Functioneel als windstabiele ballastlaag

Esthetisch en akoestisch

Verschillende types grind