Dakterras Leuven

Home » Regio's » Dakterras Leuven
Dakterras Leuven

Wilt u een eigen dakterras in Leuven? Dan bent u bij Stoneroof aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van grinddaken en dakterrassen, met vestigingen door heel Vlaanderen.

Onbeperkte mogelijkheden voor uw dakterras in Leuven

Met een dakterras op uw woning of bedrijfsgebouw kunt u de beschikbare ruimte aanzienlijk vergroten. Dit is niet alleen praktisch, maar biedt ook esthetische en ecologische voordelen. Een betegeld dakterras van Stoneroof ziet er bijzonder gezellig uit, verhoogt de isolatiewaarde en zorgt voor een betere opvang van regenwater. En dat is nog maar het begin.

Hoe u uw dakterras in Leuven wilt gebruiken, bepaalt u helemaal zelf. U kunt de ruimte benutten voor vergaderingen in de frisse buitenlucht, er een gezellige plek van maken voor de lunchpauzes of gewoon heerlijk relaxen in een hangmat. Alles is mogelijk! Bovendien is Stoneroof gespecialiseerd in de combinatie van een dakterras met een groendak, dankzij de sterke samenwerking met ons zusterbedrijf Naturoof. Zo kunt u zelfs een volwaardige tuin op uw dak creëren.

Hoe verloopt een samenwerking met Stoneroof?

Een samenwerking met Stoneroof voor uw dakterras in Leuven volgt altijd drie duidelijke stappen. Eerst starten we met een verkennend consult waarin we uw specifieke wensen en de mogelijkheden ter plaatse bespreken. In deze fase worden de afmetingen, het gewenste ontwerp en de uiteindelijke functie van het dakterras besproken.

Vervolgens gaan we over tot het ontwerp en de planning. Onze vakmannen tekenen een gedetailleerd plan uit voor uw dakterras in Leuven, met aandacht voor alle technische aspecten zoals belastbaarheid en waterafvoer. Deze ondersteuning bieden wij ook aan andere professionals zoals aannemers en architecten.

Eenmaal de voorbereidingen zijn getroffen, starten we met de uitvoering van de werkzaamheden. Stoneroof zorgt voor een feilloze installatie met minimale overlast voor de omgeving. Daarna kunt u genieten van een functioneel en prachtig dakterras in Leuven.

Neem nu contact op voor uw dakterras in Leuven

Overtuigd van de voordelen van een dakterras en de service van Stoneroof? Of wilt u weten wat de specifieke mogelijkheden zijn voor uw dak? Onze experts staan altijd klaar voor een vrijblijvende kennismaking en adviseren u graag. Wij stellen ons flexibel op en realiseren dakterrassen op zowel residentiële als commerciële panden, variërend van kleine oppervlakten tot grootschalige complexen.

Voor ons team is elk dakterras in Leuven honderd procent uniek. Wij leveren maatwerk dat perfect is afgestemd op uw behoeften. Zo maken wij dakterrassen op tegeldragers, op een kiftlaag en bieden wij een keuze uit betontegels, keramische tegels en verschillende soorten grind. De aanleg van een dakterras is een specialistische taak, die onze medewerkers perfect beheersen. En die expertise delen we graag met u. Tot binnenkort?

We would love to
stone your roof

Wij maken vrijblijvend
een offerte op.

Bij Stoneroof kan u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw groendak of daktuin.

Gratis
offerte

Kwadestraat 185,
8800 Roeselare

info@stoneroof.be
+32 478 95 56 82

BTW-nummer:
BE 0772 902 334

Dakterrassen

Dakterrassen op tegeldragers

Dakterrassen op kiftlaag

Betontegels vs. Keramische tegels

Grinddaken

Functioneel als windstabiele ballastlaag

Esthetisch en akoestisch

Verschillende types grind