Dakterras Oostende

Home » Regio's » Dakterras Oostende
Dakterras Oostende

Wilt u een eigen dakterras in Oostende? Bij Stoneroof bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van grinddaken en dakterrassen, met vestigingen door heel Vlaanderen.

Onbeperkte mogelijkheden voor uw dakterras in Oostende

Een dakterras bovenop uw woning of bedrijfsgebouw vergroot de beschikbare ruimte aanzienlijk. Dit is niet alleen praktisch, maar biedt ook esthetische en ecologische voordelen. Een door Stoneroof aangelegd betegeld dakterras ziet er gezellig uit, verhoogt de isolatiewaarde en verbetert de opvang van regenwater. En dat is nog maar het begin.

Hoe u uw dakterras in Oostende gebruikt, bepaalt u volledig zelf. U kunt de ruimte benutten voor vergaderingen in de frisse buitenlucht, als gezellige plek voor uw lunchpauzes, of gewoon om te ontspannen in een hangmat. Alles is mogelijk! Daarnaast specialiseert Stoneroof zich in de combinatie van een dakterras met een groendak, dankzij onze samenwerking met zusterbedrijf Naturoof, waardoor u zelfs een volledige tuin op uw dak kunt creëren.

Hoe verloopt een samenwerking met Stoneroof?

Een samenwerking met Stoneroof voor uw dakterras in Oostende bestaat uit drie duidelijke stappen. We beginnen met een verkennend gesprek om uw specifieke wensen en de beschikbare mogelijkheden ter plaatse te onderzoeken. Aspecten zoals afmetingen, gewenst ontwerp en de functie van het dakterras komen in deze fase aan bod.

Vervolgens starten we met het ontwerp en de planning. Onze vakmensen maken een gedetailleerd plan voor uw dakterras in Oostende, waarbij rekening wordt gehouden met alle technische aspecten zoals belasting en waterafvoer. Deze ondersteuning bieden we ook aan andere professionals, zoals aannemers en architecten.

Na de voorbereidingen gaan we over tot de uitvoering. Stoneroof zorgt voor een vlekkeloze installatie met minimale overlast voor de omgeving. Daarna kunt u genieten van een functioneel en prachtig dakterras in Oostende.

Neem contact op voor uw dakterras in Oostende

Geïnteresseerd in de voordelen van een dakterras en de service van Stoneroof? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor uw dak? Onze experts staan klaar voor een vrijblijvende kennismaking en adviseren u graag. Wij zijn flexibel en verzorgen dakterrassen voor zowel residentiële als commerciële panden, van kleine oppervlakken tot grote complexen.

Voor ons team is uw dakterras in Oostende altijd uniek. Wij leveren maatwerk dat perfect op uw behoeften is afgestemd. We maken dakterrassen op tegeldragers, op een kiftlaag, en bieden een keuze uit betontegels, keramische tegels en verschillende soorten grind. De aanleg van een dakterras is een vak apart dat onze medewerkers perfect beheersen, en deze expertise delen we graag met u. Tot binnenkort?

We would love to
stone your roof

Wij maken vrijblijvend
een offerte op.

Bij Stoneroof kan u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw groendak of daktuin.

Gratis
offerte

Kwadestraat 185,
8800 Roeselare

info@stoneroof.be
+32 478 95 56 82

BTW-nummer:
BE 0772 902 334

Dakterrassen

Dakterrassen op tegeldragers

Dakterrassen op kiftlaag

Betontegels vs. Keramische tegels

Grinddaken

Functioneel als windstabiele ballastlaag

Esthetisch en akoestisch

Verschillende types grind