Dakterras Roeselare

Home » Regio's » Dakterras Roeselare
Dakterras Roeselare

Wilt u een eigen dakterras in Roeselare? Dan bent u bij Stoneroof aan het juiste adres. Wij zijn dé specialisten in het aanleggen van grinddaken en dakterrassen, met locaties verspreid over heel Vlaanderen.

Onbegrensde mogelijkheden voor uw dakterras in Roeselare

Met een dakterras bovenop uw woning of bedrijfsgebouw vergroot u aanzienlijk de beschikbare ruimte. Dit biedt niet alleen praktische voordelen, maar ook esthetische en ecologische voordelen. Een betegeld dakterras van Stoneroof ziet er uiterst knus uit, verhoogt de isolatiewaarde en verbetert de opvang van regenwater. En dit zijn slechts enkele voordelen.

Waarvoor u uw dakterras in Roeselare wilt gebruiken, is helemaal aan u. U kunt de ruimte benutten voor vergaderingen in de buitenlucht, als een gezellige plek voor de lunchpauze, of simpelweg om in uw hangmat te relaxen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien is Stoneroof gespecialiseerd in het combineren van een dakterras met een groendak, dankzij de nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Naturoof. Zo kunt u zelfs een volwaardige tuin creëren op uw dak.

Hoe verloopt een samenwerking met Stoneroof?

Een samenwerking met Stoneroof voor uw dakterras in Roeselare verloopt altijd volgens drie duidelijke stappen. Allereerst starten we met een verkennend consult, waarin we uw specifieke wensen en de mogelijkheden ter plaatse bespreken. Hierbij komen zaken zoals afmetingen, het gewenste ontwerp en de uiteindelijke functie van het dakterras aan bod.

In de tweede fase maken we een ontwerp en plannen we de werkzaamheden. Onze vakmensen stellen een gedetailleerd plan op voor uw dakterras in Roeselare, met aandacht voor alle technische aspecten zoals belasting en waterafvoer. Deze ondersteuning bieden wij ook aan andere professionals zoals aannemers of architecten.

Na de voorbereidingen gaan we over tot de uitvoering van de werkzaamheden. Stoneroof zorgt voor een perfecte installatie met minimale overlast voor de omgeving. Zo kunt u daarna genieten van een functioneel én prachtig dakterras in Roeselare.

Neem nu contact op voor uw dakterras in Roeselare

Bent u overtuigd door de voordelen van een dakterras en de service van Stoneroof? Of wilt u graag meer weten over de concrete mogelijkheden voor uw dak? Onze experts staan altijd klaar voor een vrijblijvende kennismaking en geven u graag advies. Wij zijn flexibel inzetbaar en realiseren dakterrassen op zowel residentiële als commerciële panden, van kleine oppervlakken tot grootschalige complexen.

Elk dakterras in Roeselare is voor ons team uniek. Wij leveren maatwerk dat volledig is afgestemd op uw wensen. Of het nu gaat om dakterrassen op tegeldragers, een kiftlaag of verschillende soorten tegels zoals betontegels, keramische tegels en diverse grindtypes, wij hebben de expertise in huis. Deze vakkennis delen wij graag met u. Tot snel?

We would love to
stone your roof

Wij maken vrijblijvend
een offerte op.

Bij Stoneroof kan u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw groendak of daktuin.

Gratis
offerte

Kwadestraat 185,
8800 Roeselare

info@stoneroof.be
+32 478 95 56 82

BTW-nummer:
BE 0772 902 334

Dakterrassen

Dakterrassen op tegeldragers

Dakterrassen op kiftlaag

Betontegels vs. Keramische tegels

Grinddaken

Functioneel als windstabiele ballastlaag

Esthetisch en akoestisch

Verschillende types grind