All Sports Arendonk

Home » All Sports Arendonk

Bij de aanleg van het dakterras voor All Sports Arendonk heeft Stoneroof een indrukwekkende en veelzijdige buitenruimte gecreëerd, waarbij verschillende elementen harmonieus zijn samengebracht. Dit project omvatte de deskundige integratie van keramische tegels, een weelderige daktuin, een warm houten terras, een energiek basketbalveld en een sfeervolle petanquebaan.

Het gebruik van keramische tegels zorgt niet alleen voor een strakke en duurzame vloer, maar draagt ook bij aan de esthetische diversiteit van het dakterras. Stoneroof heeft zijn expertise ingezet om details nauwkeurig af te werken, waardoor de tegels een naadloze en visueel aantrekkelijke eenheid vormen.

Door de expertise van Stoneroof in de overgang tussen dakterras en daktuin is de toevoeging van een groen element niet zomaar een esthetische keuze, maar een doordachte integratie.

Het houten terras voegt warmte en comfort toe, waardoor een uitnodigende ruimte ontstaat voor ontspanning en sociale activiteiten. Het basketbalveld en de petanquebaan voegen een sportief element toe, waardoor het dakterras een veelzijdige plek wordt voor verschillende vormen van recreatie.

Stoneroof is bijzonder trots op deze realisatie, waarbij de vaardigheden in het nauwkeurig afwerken van details en het succesvol combineren van diverse materialen duidelijk naar voren komen. Het dakterras voor All Sports Arendonk is niet alleen functioneel en veelzijdig, maar ook een visueel aantrekkelijke ruimte die voldoet aan de diverse behoeften van de gebruikers.

We would love to
stone your roof

Wij maken vrijblijvend
een offerte op.

Bij Stoneroof kan u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw groendak of daktuin.

Gratis
offerte

Kwadestraat 185,
8800 Roeselare

info@stoneroof.be
+32 478 95 56 82

BTW-nummer:
BE 0772 902 334

Dakterrassen

Dakterrassen op tegeldragers

Dakterrassen op kiftlaag

Betontegels vs. Keramische tegels

Grinddaken

Functioneel als windstabiele ballastlaag

Esthetisch en akoestisch

Verschillende types grind