Nieuwbouwproject Eileen Gray

Home ┬╗ Nieuwbouwproject Eileen Gray

In het project Eileen Gray, gelegen aan de Leopold II Laan in Koksijde, is rolgrind met zorg geïntegreerd als een doordachte keuze voor de buitenruimte van dit opvallende appartementsblok. Het complex strekt zich uit over vier niveaus en huisvest in totaal dertien appartementen. Wat meteen opvalt, is de speelse en architectonisch interessante wijze waarop de bouwlagen zich tot elkaar verhouden.

De dakverdieping van het complex is opvallend teruggetrokken en herbergt twee penthouses met prachtige groendaken en ruime terrassen. Deze penthouses zijn visueel distinctief en staan los van elkaar. Het ontwerp toont een doordachte benadering waarbij beide volumes verschillende kroonlijsthoogtes hebben, een knipoog naar de diverse bebouwing in de directe omgeving.

De keuze voor rolgrind in dit project draagt niet alleen bij aan de esthetiek van de buitenruimte, maar benadrukt ook de aandacht voor detail en het streven naar duurzaamheid. Rolgrind biedt niet alleen een strak en eigentijds uiterlijk, maar zorgt ook voor een waterdoorlatende en flexibele ondergrond, passend bij de moderne en veelzijdige leefomgeving van de bewoners.

Het Eileen Gray-project weet met zijn architectonische finesse en de integratie van rolgrind een harmonieuze samensmelting van esthetiek en functionaliteit te bereiken. Dit resulteert in een eigentijds woongeheel dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook ruimte biedt voor groen en duurzaamheid, passend bij de kenmerkende diversiteit van de omgeving.

We would love to
stone your roof

Wij maken vrijblijvend
een offerte op.

Bij Stoneroof kan u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw groendak of daktuin.

Gratis
offerte

Kwadestraat 185,
8800 Roeselare

info@stoneroof.be
+32 478 95 56 82

BTW-nummer:
BE 0772 902 334

Dakterrassen

Dakterrassen op tegeldragers

Dakterrassen op kiftlaag

Betontegels vs. Keramische tegels

Grinddaken

Functioneel als windstabiele ballastlaag

Esthetisch en akoestisch

Verschillende types grind