Viergemeet Beveren

Home » Viergemeet Beveren

In het project Viergemeet in Beveren werden diverse appartementsblokken voorzien van dakgrind, waarbij zowel rolgrind als maaskeien werden ingezet. Deze doordachte keuze voor diverse soorten dakgrind draagt niet alleen bij aan de functionaliteit van de daken maar voegt ook een esthetisch element toe aan het gehele woonproject.

Aan de ene zijde is er gekozen voor rolgrind, wat bekend staat om zijn waterdoorlatende eigenschappen en flexibiliteit. Dit type grind biedt niet alleen een moderne uitstraling maar draagt ook bij aan een duurzaam waterbeheer op de daken. Aan de andere zijde zijn maaskeien toegepast, die een natuurlijke en robuuste uitstraling aan de appartementsblokken geven.

De variatie in dakgrind binnen het Viergemeet-project benadrukt niet alleen de aandacht voor functionaliteit en duurzaamheid, maar ook voor het creëren van een visueel aantrekkelijke omgeving. De combinatie van rolgrind en maaskeien voegt diversiteit toe aan het project en laat zien hoe verschillende materialen kunnen bijdragen aan een samenhangend en stijlvol geheel.

Het Viergemeet-project in Beveren toont daarmee niet alleen een zorgvuldige keuze voor dakgrind met diverse eigenschappen, maar ook een streven naar een harmonieuze samensmelting van functionaliteit en esthetiek in de context van moderne appartementsblokken.

We would love to
stone your roof

Wij maken vrijblijvend
een offerte op.

Bij Stoneroof kan u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw groendak of daktuin.

Gratis
offerte

Kwadestraat 185,
8800 Roeselare

info@stoneroof.be
+32 478 95 56 82

BTW-nummer:
BE 0772 902 334

Dakterrassen

Dakterrassen op tegeldragers

Dakterrassen op kiftlaag

Betontegels vs. Keramische tegels

Grinddaken

Functioneel als windstabiele ballastlaag

Esthetisch en akoestisch

Verschillende types grind