Het Herenhuis Izegem

Home » Het Herenhuis Izegem

Bij Het Herenhuis in Izegem is er een betoverend rooftopterras gerealiseerd, waarbij de keuze viel op een combinatie van rolgrind, keramische parkettegels en een weelderig groendak. Het doel van dit project is het creëren van een échte vakantiesfeer, waarbij een onmiskenbare Ibiza-stijl is geïntegreerd. De Bohémien vibe komt tot leven met gezellige hoekjes, warme houten elementen, comfortabele kussens en poefs, en een sprankelend kleurenpalet.

De toevoeging van keramische parkettegels voegt een vleugje elegantie en duurzaamheid toe aan het geheel. Deze tegels bieden niet alleen een strakke en moderne uitstraling, maar zijn ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze perfect zijn voor buitentoepassingen.

De Ibiza-stijl van het dakterras komt tot uiting in de zorgvuldig samengestelde elementen. Gezellige hoekjes nodigen uit tot ontspanning, warme houten accenten zorgen voor een aangename sfeer, terwijl comfortabele kussens en poefs de perfecte plekken bieden om te relaxen en te genieten van de vakantiesfeer. Het kleurenpalet van levendige tinten versterkt de levendigheid en vrolijkheid van deze unieke buitenruimte.

Bij Het Herenhuis in Izegem is met dit rooftopterras een oase van rust, gezelligheid en vakantiegevoel gecreëerd, waar bewoners en gasten kunnen ontsnappen aan de dagelijkse drukte en genieten van de charme van Ibiza op eigen bodem.

We would love to
stone your roof

Wij maken vrijblijvend
een offerte op.

Bij Stoneroof kan u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw groendak of daktuin.

Gratis
offerte

Kwadestraat 185,
8800 Roeselare

info@stoneroof.be
+32 478 95 56 82

BTW-nummer:
BE 0772 902 334

Dakterrassen

Dakterrassen op tegeldragers

Dakterrassen op kiftlaag

Betontegels vs. Keramische tegels

Grinddaken

Functioneel als windstabiele ballastlaag

Esthetisch en akoestisch

Verschillende types grind