Nieuwbouwappartementen Kortrijk

Home » Nieuwbouwappartementen Kortrijk

Het recente nieuwbouwproject met appartementen onderscheidt zich door een doordachte inrichting van de buitenruimte, waarbij Stoneroof zijn expertise heeft ingezet om een harmonieuze en duurzame omgeving te creëren. In dit project zijn keramische tegels op kift toegepast, gecombineerd met een groendak en op maat gemaakte plantenbakken, wat resulteert in een esthetisch aantrekkelijke en functionele buitenomgeving.

De keuze voor keramische tegels op kift biedt niet alleen een moderne en strakke uitstraling, maar staat ook bekend om zijn duurzaamheid en onderhoudsgemak. Dit type tegels, met een kiftlaag, zorgt voor een stabiele en slijtvaste vloer die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en intensief gebruik, waardoor het ideaal is voor de buitenomgeving van een appartementencomplex.

Om het groene thema verder te benadrukken, zijn op maat gemaakte plantenbakken geplaatst. Deze plantenbakken voegen niet alleen extra groen toe, maar bieden ook de mogelijkheid om een gevarieerde en kleurrijke selectie van planten te integreren, waardoor een levendige en uitnodigende sfeer ontstaat.

Stoneroof heeft met dit project niet alleen een esthetisch aantrekkelijke buitenomgeving gecreëerd, maar heeft ook ingezet op duurzaamheid en functionaliteit. Het resultaat is een harmonieuze samensmelting van keramische tegels, groendak en plantenbakken, waarmee een eigentijdse en leefbare buitenruimte is gerealiseerd voor de bewoners van het nieuwbouwappartementencomplex.

We would love to
stone your roof

Wij maken vrijblijvend
een offerte op.

Bij Stoneroof kan u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw groendak of daktuin.

Gratis
offerte

Kwadestraat 185,
8800 Roeselare

info@stoneroof.be
+32 478 95 56 82

BTW-nummer:
BE 0772 902 334

Dakterrassen

Dakterrassen op tegeldragers

Dakterrassen op kiftlaag

Betontegels vs. Keramische tegels

Grinddaken

Functioneel als windstabiele ballastlaag

Esthetisch en akoestisch

Verschillende types grind