Keizerpoort Gent

Home » Keizerpoort Gent

Bij het project Keizerpoort in Gent is veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van dakterrassen, waarbij functionaliteit en groene elementen hand in hand gaan. Betontegels sieren de terrassen en bieden een solide en duurzame ondergrond voor buitenactiviteiten. Deze tegels zorgen niet alleen voor een strakke en moderne uitstraling, maar zijn ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze perfect zijn voor buitentoepassingen.

Een naadloze overgang van terras naar daktuin is gerealiseerd, waardoor een geïntegreerde en boeiende buitenruimte ontstaat. Deze overgang creëert een visuele continuïteit tussen de harde oppervlakken van het terras en de natuurlijke elementen van de daktuin. Het resultaat is een uitnodigende en veelzijdige buitenomgeving waar bewoners kunnen genieten van zowel verharde als groene ruimtes.

Plantenbakken sieren de terrassen en voegen een extra dimensie toe aan de buitenruimte. Ze bieden de mogelijkheid om groen toe te voegen aan de terrassen, waardoor een meer natuurlijke en levendige sfeer ontstaat. De plantenbakken dienen niet alleen als decoratieve elementen, maar dragen ook bij aan een positieve bijdrage aan het stedelijk groen.

We would love to
stone your roof

Wij maken vrijblijvend
een offerte op.

Bij Stoneroof kan u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw groendak of daktuin.

Gratis
offerte

Kwadestraat 185,
8800 Roeselare

info@stoneroof.be
+32 478 95 56 82

BTW-nummer:
BE 0772 902 334

Dakterrassen

Dakterrassen op tegeldragers

Dakterrassen op kiftlaag

Betontegels vs. Keramische tegels

Grinddaken

Functioneel als windstabiele ballastlaag

Esthetisch en akoestisch

Verschillende types grind