Liebaertshof Kortrijk

Home » Liebaertshof Kortrijk

In het Liebaertshof-project in Kortrijk is er op het dakterras een bijzonder visueel element toegevoegd door het gebruik van leisteenschilfers. Deze natuurlijke en karaktervolle schilfers dienen niet alleen als esthetisch hoogtepunt maar brengen tevens een uniek textuur en kleurenpalet naar de buitenruimte. Het gebruik van leisteenschilfers op het dakterras voegt een vleugje natuurlijke elegantie toe en creëert een sfeer van rust en verfijning.

Naast de leisteenschilfers is er ook gekozen voor de toepassing van rolgrind in het project. Rolgrind, met zijn flexibiliteit en waterdoorlatende eigenschappen, vult niet alleen de praktische behoeften aan, maar draagt ook bij aan het visuele aspect van de buitenruimte. Het grind biedt een samenhangende basis en voegt een subtiel contrast toe aan de leisteenschilfers, waardoor een gebalanceerde en aantrekkelijke omgeving ontstaat.

De combinatie van leisteenschilfers en rolgrind benadrukt het doordachte ontwerp van het Liebaertshof-project. Deze materialen worden niet alleen geselecteerd vanwege hun functionele voordelen, maar ook om een visuele rijkdom en textuur toe te voegen aan het dakterras. De keuze voor natuurlijke elementen draagt bij aan de integratie van het project in zijn omgeving en creëert een unieke buitenruimte die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.

Het Liebaertshof in Kortrijk is een toonbeeld van hoe zorgvuldig gekozen materialen, zoals leisteenschilfers en rolgrind, een dakterras kunnen transformeren tot een stijlvolle en uitnodigende buitenomgeving. Het resultaat is een harmonieuze mix van natuurlijke schoonheid en praktische bruikbaarheid, wat het Liebaertshof tot een bijzonder en aantrekkelijk woonproject maakt.

We would love to
stone your roof

Wij maken vrijblijvend
een offerte op.

Bij Stoneroof kan u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw groendak of daktuin.

Gratis
offerte

Kwadestraat 185,
8800 Roeselare

info@stoneroof.be
+32 478 95 56 82

BTW-nummer:
BE 0772 902 334

Dakterrassen

Dakterrassen op tegeldragers

Dakterrassen op kiftlaag

Betontegels vs. Keramische tegels

Grinddaken

Functioneel als windstabiele ballastlaag

Esthetisch en akoestisch

Verschillende types grind