Over Stoneroof

Stoneroof staat klaar voor elk dakproject, van professioneel tot particulier dak!
Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze visie

Bij Stoneroof koesteren we een overtuiging: Stoneroof is uw toegewijde partner voor de levering en installatie van schuttingslagen op uw dak. Onze visie is gericht op het verschaffen van een esthetische en ecologische meerwaarde aan uw project door het plaatsen van dakgrind of betegelde dakterrassen.

Wij geloven dat het optimaliseren van de bebouwde oppervlakte resulteert in een maximaal rendement van uw investering. Bij Stoneroof zetten we ons in voor duurzame en visueel aantrekkelijke oplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de esthetiek en ecologie van uw project.

Als onderdeel van de Natugroup beschikken wij over de kennis en expertise om daken te transformeren tot ware pareltjes.

Onze visie

Wij onderscheiden ons in communicatie en precisie. Bij het starten van de werkzaamheden wordt uw dak grondig gereinigd en visueel geïnspecteerd. Dit biedt u, als bouwheer, extra zekerheid dat uw dak optimaal presteert. Na het reinigen van het dak en voorafgaand aan onze interventies informeren wij u over alle relevante aspecten die van invloed kunnen zijn op de waterdichtheid van uw dakconstructie (bijvoorbeeld mogelijke beschadigingen, onjuist uitgevoerde dichtingsnaden, enzovoort).

Stoneroof staat garant voor een vlotte en nette uitvoering, met een hoog afwerkingsniveau en volledige naleving van uw planning. We hechten waarde aan heldere communicatie en nauwkeurigheid, zodat u met vertrouwen kunt uitkijken naar een dak dat niet alleen voldoet aan de verwachtingen maar deze zelfs overtreft.

Onze aanpak

Kwaliteit heeft bij Stoneroof de hoogste prioriteit! We streven naar excellentie door middel van onze persoonlijke benadering, waarbij we uw wensen en behoeften nauwlettend in overweging nemen. Ons doel is om u te voorzien van advies over de haalbaarheid van uw project en u te begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Onze expertise komt tot uiting in uitdagende projecten waarbij een naadloze integratie van een groendak en dakterras van essentieel belang is.

Gedurende het gehele proces van de realisatie van uw dakterras staan wij aan uw zijde. We denken grondig na over de bouwtechnische aspecten die voor u het meest relevant zijn. Het creëren van een dakterras met een vloeiende overgang naar een groendak vereist gespecialiseerde kennis. Dankzij het gebruik van hoogwaardige producten in combinatie met een kwalitatief hoogstaande opbouw van uw dakterras, kunnen wij u een service van topkwaliteit garanderen bij Stoneroof!

Wie zijn we

Matthias Leperre

Zaakvoerder Naturoof 

Mathieu Ronse

Zaakvoerder Stoneroof

Simon Casier

Zaakvoerder Naturoof 

Céline Vervalle

Commercial Administrator

Dave Martens

Regional Manager (Vlaamse Ruit: Antwerpen, Brussel, Leuven)

Lynn Demonie

Sales, Marketing & HR

Johannes De Meyere

Calculator

Matthias De Meyer

Onderhoudsverantwoordelijke

Jeroen Peeters

Accountmanager

Deel van Natugroup

Expertise in combinatie met groendak

Divers assortiment

Transparante communicatie

Goede opvolging

Laat je inspireren

Bekijk enkele van onze realisaties

We would love to
stone your roof

Wij maken vrijblijvend
een offerte op.

Bij Stoneroof kan u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw groendak of daktuin.

Gratis
offerte

Kwadestraat 185,
8800 Roeselare

info@stoneroof.be
+32 478 95 56 82

BTW-nummer:
BE 0772 902 334

Dakterrassen

Dakterrassen op tegeldragers

Dakterrassen op kiftlaag

Betontegels vs. Keramische tegels

Grinddaken

Functioneel als windstabiele ballastlaag

Esthetisch en akoestisch

Verschillende types grind